Vores højeste prioritet er dine
glade medarbejdere

Dine medarbejdere får adgang til fantastiske tilbud og rabatter, mens du som arbejdsgiver profiteres af en nem og enkel måde at motivere og belønne dine ansatte. Det øger produktiviteten og jobtilfredsheden.

Markedets bedste udbud af rabatter

Vi forhandler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dine medarbejdere markedets største og bedste udvalg af besparelser. Medarbejderne får ikke alene fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så medarbejderne har adgang til rabatterne, når de er på farten. Og med vores ugentlige nyhedsbrev og vores Facebook-side er de hele tiden up to date med de nyeste tilbud og rabatter.

Du kan holde øje med hvor engagerede dine medarbejdere er

Med vores administrationsmodul kan du hurtigt logge ind og se hvor mange medarbejdere der har adgang til rabatterne, hvor mange der har aktiveret deres profil, hvor mange der har logget på inden for en given periode, hvor mange der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, hvilke aftaler der er mest populære, demografiske data så som alder, køn, mv.
Herudover kan du eksportere lister med medarbejderne, godkende eller slette medarbejdere, se hvor mange hilsner, der er sendt til andre kollegaer (tak for hjælpen, fødselsdagshilsner, mv.).
#NemAdministration

Forøg medarbejdernes produktivitet

Det er ikke nogen nyhed, at tilfredse medarbejdere er mere produktive. 68% af medarbejdere, der får medarbejderrabatter, er mere tilfredse med deres arbejde. Så med vores koncept er det nemt at opnå øget tilfredshed og dermed øget produktivitet og forbedret bundlinie.

Engagerede medarbejdere er en afgørende nøgle til succes. Undersøgelser viser, at firmaer med engagerede medarbejdere outperformer virksomheder med uengagerede medarbejdere med op til 202%! Undersøgelser viser også, at besparelser på dagligdags produkter ligger på top 5 listen over de personalegoder som medarbejdere ønsker sig af deres arbejdsgiver. Vores koncept kan netop hjælpe med dette på en nem og enkel måde og sikre, at dine medarbejdere bliver mere engagerede.
#EngageredeMedarbejdere

Læs feedback fra vores kunder

Vi er stolte af at arbejde sammen med så mange fantastiske kunder. Sammen leverer vi medarbejderengagement, personale fastholdelse og tilfredshed gennem besparelser og belønninger, til mere end 300 af landets største virksomheder og kommuner.

Nykredit Bank A/S, Jesper Larsen

Medarbejdergoder kan øge tilfredsheden. Med Visma LogBuy kan vi med minimal administration give vores medarbejdere og erhvervskunder adgang til attraktive rabatter i hele landet.

Erhvervsakademi Aarhus, Neia Randlev

Med app’en kan du nemt finde de butikker, der har Visma LogBuy-rabat, og du har altid dit medlemskort lige ved hånden. Online-køb fungerer lige så godt.

Forsvaret, Jesper Bjarke Jensen

Nemt, hurtigt og Problemfrit. Visma LogBuy giver straks-rabat eller Cashback på et STORT udvalg af varer. Et godt supplement til lønnen.

Europcar, Charlotte Søndergaard

Med Visma LogBuys koncept slipper vi for at skulle bruge en masse tid og ressourcer på selv at forhandle aftalerne med de enkelte leverandører.

TDC, Leif Elken

Visma LogBuy er et attraktivt personalegode. Vi har samarbejdet med Visma LogBuy i 13 år, hvor vi altid har sikret kendskab og brug af konceptet hos os i fællesskab.

Hedensted Kommune, Jesper Holm

Med en stor bredde i tilbuddene og et koncept, der var både nemt, hurtigt og billigt at implementere med rabat til alle fra dag et, var Visma LogBuy det helt rigtige for os.

Falcks Personaleforening, Julie Alexandersen

Vi bruger Visma LogBuy, for det første fordi det er svært at få ordentlige aftaler i hus, og ikke mindst tidskrævende at holde dem ajourført.

Siemens A/S, Vibeke Dalgas-Madsen

Vi har været koblet på Visma LogBuy i snart fem år og synes, det er et rigtig godt produkt. Vi har fået samlet alle vores personaleaftaler et sted.
Visma LogBuy Løsningen

LogBuy Basic 10

Pris 4.950 kr.

  • Pr. år op til 10 brugere

LogBuy Basic 50

Pris 9.950 kr.

  • Pr. år op til 50 brugere

LogBuy Basic 100

Pris 14.950 kr.

  • Pr. år op til 100 brugere
  • Adgang til over 2.800 rabataftaler
  • HR-Hub & Fordelsportal med eget logo
  • App til iOS & Android
  • Mail & push-beskeder med håndplukkede tilbud
  • Brugeradgang til kundeservice
  • Kampagne- & informationsmateriale til intern brug

Bliv kontaktet og få tilbudt en skræddersyet løsning
- uanset hvor mange ansatte I er

#Nemt&Enkelt

2800

Rabatter

Over

Hele landet

Nem

Opstart

Start

I dag

Prøv rabatportalen i 30 dage

Som HR-ansvarlig kan du teste Visma LogBuy i 1 måned. Så kan du selv opleve hvordan dine medarbejdere får glæde af de mere end 2800 attraktive rabataftaler på en hurtig og enkel måde via LogBuy App'en. Indtast dine oplysninger nedenfor, så sender vi dig et test-login og hjælper dig i gang.

Vi har modtaget din information - Tak!