Få et forspring til en
købestærk målgruppe

Kom ud til 400.000 medarbejdere i Danmarks største virksomheder og kommuner, der flittigt bruger deres Visma LogBuy-portal når de skal shoppe.


Det er nemt og enkelt at komme i gang

Kom i gang i dag som Visma LogBuy Partner

Indtast dit telefonnummer herunder og bliv ringet op af en der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Lad din forretning blive en del af noget større

Med mere end 2.800 samarbejdspartnere repræsenterer Visma LogBuy en lang række brancher og ydelser, og uanset om du fx. har butik, cafe, restaurant, rejsebureau, sportscenter, webshop – eller sælger serviceydelser, er der mange fordele for dig, som samarbejdspartner hos Visma LogBuy.
#VismaLogBuyRabat

Vores tilbud til dig som samarbejdspartner

 • - Adgang til en stor og købestærk målgruppe
 • - Egen firmaprofil med teaser-visning ved søgning samt visning på kort i 12 mdr. på samtlige virksomheders Visma LogBuy-portal
 • - Mange muligheder for at markedsføre din virksomhed og aktuelle tilbud gennem Visma LogBuy
 • - 7-dages Her & Nu tilbud, der vises på din profil
 • - 7-dages annonce på Visma LogBuy-portalerne
 • - Listning under ‘nyeste aftale’ på forsiden af portalen & nyhedsbrevet
 • - Egen profil på mobilen gennem iPhone og Android App's.
#VismaLogBuyTilbuddet

Læs feedback fra vores samarbejdspartnere

Vi er stolte af at arbejde sammen med så mange fantastiske samarbejdspartnere hvor vi kan øge salget og fastholde loyale kunder gennem besparelser og god service.

Sportmaster.dk, Aleksander Nilsson

Vores samarbejde med Visma LogBuy startede for alvor i 2017, hvor vi gik fra affiliate samarbejde til direkte samarbejde. Det var en god idé og vi kunne se effekten med det samme.

GrowingFeet,
Signe Ulka

For GrowingFeet.dk har det fra starten af kunnet betale sig at være partner hos LogBuy. Vi oplever et støt stigende salg gennem LogBuy, og har rigtig god succes med at bruge Her & Nu tilbud.

Bolig Nyt, Anders Westmark Andersen

Samarbejdet med LogBuy startede i 2012 og har gennem årene vokset sig større og større. LogBuy er stort set den eneste eksterne kanal vi bruger, for at promovere vores forretning.

Møbelhuset Silkeborg, Hans-Jørgen Olsen

Vores samarbejde med LogBuy fungerer upåklageligt og vi er ovenud tilfredse. Vi bliver fint promoveret, og LogBuy er gode til at følge op på vores aftale.

Lirum Larum Leg,
Anja Lytzen

Vi får en masse ordrer via LogBuy, og samarbejdet fungerer rigtigt fint. Vi oplever et stigende antal kunder, der er glade for at bruge LogBuy, og det kan mærkes på omsætningen.

DTF Travel, Kim Frost Nielsen

Samarbejdet med LogBuy fungerer optimalt. Vi har en gensidig forståelse, og vi oplever en direkte sammenhæng mellem vores investering og den omsætning der leveres.

Philips,
Jörgen Tudeen

De sidste 7 år har vi haft et godt samarbejde, hvor vi sammen har øget ordremængden år efter år. I 2020 er omsætningen steget 100% i forhold til året før.

Butik Blossom,
Dennis Kær

Allerede inden udgangen af 2016 var omsætningen via LogBuy bedre end forventet. 2017 gav en forøgelse af antal ordre på mere end 70% i forhold til året før.Dine fordele som samarbejdspartner samt hvad der kræves
Visma LogBuy er din vej til et købestærkt publikum og mange nye kunder. Bliv markedsført på mere end 300 virksomheders intranet via Visma LogBuy. Tilbyd rabatter og særlige fordele til Danmarks største virksomheder og kommuner med deres 400.000 ansatte på en hurtigt og enkel måde. Dine nye kunder finder dig nemt – både via virksomhedens Visma LogBuy portal og via de ansattes egen mobil App.

Hvad kræver det af dig at blive samarbejdspartner?
Vi klarer alt, der har med opsætning, promovering og design at gøre! Og for at vores fælles kunder får en god oplevelse, når de handler hos dig, har vi sat nogle enkle kriterier op for vores samarbejdspartnere. På den måde kan vi i samarbejde hurtigt skabe dig flere loyale kunder blandt vores brugere. For at blive samarbejdspartner hos Visma LogBuy stiller vi derfor følgende forudsætninger:

- Du skal kunne tilbyde attraktive rabatter til brugerne.
- Dine ansatte skal være sat ind i aftalen og kende rabatten og eventuelle tilbud.
- Købsprocessen skal være enkel, uanset om du har butik, serviceydelser eller onlinehandel.

Bliv en vigtig del af Danmarks førende digitale salgskanal

- Start med en værdiskabende og uforpligtende rådgivning allerede i dagAlle virksomheder er forskellige - det ved vi godt. Hos Visma LogBuy sætter vi os derfor grundigt ind i din specifikke forretning, dine mål - og ikke mindst dig som virksomhedsejer. På den måde sikrer vi fra start, at:

 • - Vi er det helt rette match
 • - At du hurtigst muligt bliver en del af vores førende salgskanal
 • - At vi får skræddersyet nøjagtig den marketingplan som passer til din virksomhed og din målgruppe
 • - At alle forventninger er afstemt
 • - At dine ønskede KPI’er realiseres (og ikke mindst overgås)
 • - Vi indgår et langt og værdiskabende samarbejde

Udfyld kontaktformularen herunder - og bliv ringet op af en vores dygtige rådgivere
#DigitalSalgskanal


Det er nemt og enkelt at komme i gang

Kom i gang i dag som Visma LogBuy Partner

Indtast dit telefonnummer herunder og bliv ringet op af en der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Vi har modtaget din information - Tak!