Vi tror på
gode partnerskaber

Nedenfor finder du et uddrag af hvad vores partnere fortæller om de mange muligheder og samarbejdet med Visma LogBuy.

Udover at give en god service til sine brugere er Visma LogBuy en perfekt partner for firmaer der arbejder med lifetime value. 75% af de salg vi får er fra helt nye kunder og det er vi meget tilfredse med.
Peter Aarenstrup, Smartphoto.com


Vores samarbejde med Visma LogBuy startede for alvor i 2017, hvor vi gik fra affiliate samarbejde til direkte samarbejde. Det viste sig hurtigt, at være en god idé, og vi kunne med det samme se alle de muligheder vi fik ved det tætte samarbejde.
Vores seneste kampagne i maj 2019 gav os en konverteringsrate på 4% og gennemsnitsalget ligger også fornuftigt over gennemsnitordren, hvilket er ret tilfredsstillende.
Aleksander Nilsson, Sportmaster.dk


Visma LogBuy giver os gode marketingsmuligheder, som lever flot op til forventningerne og er en vigtig medvirkende faktor til, at vi øger vores omsætning år efter år.
Andreas Arentsen, Cewe


Vi valgte i slutning af 2018 at gå fra én type samarbejde til en anden for at give Visma LogBuy et langt større fokus. Denne beslutning har bidraget positivt til omsætningen for begge parter.
Stylepit


Visma Logbuy har været en god samarbejdspartner for os fra dag 1, hvor de har leveret relevant trafik og målbart salg. Derudover gør de meget, for hele tiden at holde deres brugere aktive, hvilket giver øget salg.
Jeg anbefaler gerne Logbuy til andre
Christian Østergaard, Boboonline.dk


Siden vi startede samarbejdet d. 21/3 2019, har vi indtil idag d. 22/5 - 19, i gennemsnittet opnået mere end 5 ordre dagligt via Visma LogBuy. Vi er meget glade.
Teeshoppen.dk


Vi startede vores samarbejde med Visma LogBuy i oktober 2018. For at komme godt fra start, afviklede vi de marketingaktiviteter vi har med i aftalen, i løbet af de første 3 måneder. Det har resulteret i, at vi i de første 3 måneder, har vækstet vores salg gennem Visma LogBuy med 269%.
Størstedelen af de kunder vi får gennem Visma LogBuy er kunder, der ikke har besøgt os før, men efterfølgende bliver faste kunder.
Vi er tilfredse med samarbejdet og den løbende opfølgning.
Homemate


Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy i september 2018. I januar afviklede vi vores anden Her&Nu kampagne, som genererede 50% mere end vores første kampagne, i november måned. Det er endnu for tidligt at danne sig et fuldt overblik over samarbejdet, da vi ikke har været online i 12 måneder men vi er tilfredse med den promovering samt opfølgning vi løbende har.
Maneno


Vores samarbejde med Visma LogBuy giver dagligt et flot antal ordrer - vi kan følge en pæn stigning år efter år.
Brian Sommer, Greenline.dk


Vi har været online 1 måned hos Visma LogBuy - og vi kan allerede måle, at vi på den første måned ligger med en konverteingsrate der er 75% højere end forventet.
Michael, BageBixen.dk


Samarbejdet med Visma LogBuy fungerer optimalt og de har en gensidig forståelse for vores vores brand MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK hvor vi sammen får lagt optimale marketings kampanger igennem året.
MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK


Uden at blinke, er det super det koncept i har. Vi har mellem 4-8 henvendelser om ugen, på LogBuy. Det giver rigtig god mening, for en detail butik som min, at være med i jeres setup. Det er klart noget jeg kan og vil anbefale.
Thomas, Skousen i Risskov


Vi har arbejdet sammen med Visma LogBuy om promovering af Jesperhus Feriecenter siden 2015.
Vi har et tæt samarbejde og kan tydeligt mærke den udvikling, der er sket hen over årene. Kendskabet til vores brand samt det, at vi både ligger med en fast rabat og løbende afvikler Her&Nu tilbud til brugerne gør, at vi både ser nye kunder i vores park og feriecenter, men også har rigtig mange tilbagevendende kunder hos os.
Lisbeth Thrysøe, Jesperhus Feriecenter


Hos Jagger er vi glade for samarbejdet med Logbuy, som fungerer upåklageligt og har været i gang siden 2018. Vi oplever, at det er en god måde at blive promoveret på, og vi kan se, at det tilfører kunder til vores restauranter.
Anna Katrine, Jagger


Vi modtog igennem en længere periode ønsker fra Visma LogBuy's brugere, der efterspurgte en rabataftale, så de ansatte kunne handle hos DecoFarver ved brug af deres Visma LogBuy Fordelskort. Det viste sig efter grundig overvejelse, at være en god idé, da langt størstedelen af de kunder vi modtager gennem samarbejdet med Visma LogBuy er nye kunder, som vi ikke tidligere har set i vores forretning. Samtidig kan vi se, at Visma LogBuy i de første 4 måneder af vores samarbejde, har stået for 2,9% af vores samlede antal ordrer - det kan vi ikke klage over!
Jesper Laursen, DecoFarver.dk


Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy og er positivt overrasket over den kundetilgang det har givet - specielt andel af nye kunder har været positivt. Vi oplever desuden at ordrerne kommer ind løbende, så selv i de uger hvor du ikke er med i kampagnenyhedsbrevet, skabes der resultater.

Ordrer, der kommer via Visma LogBuy har en højere ordreværdi end en normal gennemsnits ordre og det er altid positivt at der kommer lidt ekstra med i kurven, når man giver rabat. Af samme grund er det kunder vi i højere grad kan skabe indtjening på i fremtiden.
Nicolaj Christensen, Apopro.dk


Kom i gang i dag!

Indtast dit telefonnummer herunder og bliv ringet op af en der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Vi har modtaget din information - Tak!