Vi tror på
gode partnerskaber

Nedenfor finder du et uddrag af hvad vores partnere fortæller om de mange muligheder og samarbejdet med Visma LogBuy.

Visma LogBuy giver os gode marketingsmuligheder, som lever flot op til forventningerne og er en vigtig medvirkende faktor til, at vi øger vores omsætning år efter år.
Andreas Arentsen, Cewe


Vi valgte i slutning af 2018 at gå fra én type samarbejde til en anden for at give Visma LogBuy et langt større fokus. Denne beslutning har bidraget positivt til omsætningen for begge parter.
Stylepit


Vi startede vores samarbejde med Visma LogBuy i oktober 2018. For at komme godt fra start, afviklede vi de marketingaktiviteter vi har med i aftalen, i løbet af de første 3 måneder. Det har resulteret i, at vi i de første 3 måneder, har vækstet vores salg gennem Visma LogBuy med 269%.
Størstedelen af de kunder vi får gennem Visma LogBuy er kunder, der ikke har besøgt os før, men efterfølgende bliver faste kunder.
Vi er tilfredse med samarbejdet og den løbende opfølgning.
Homemate


Vi startede samarbejdet med Visma LogBuy i september 2018. I januar afviklede vi vores anden Her&Nu kampagne, som genererede 50% mere end vores første kampagne, i november måned. Det er endnu for tidligt at danne sig et fuldt overblik over samarbejdet, da vi ikke har været online i 12 måneder men vi er tilfredse med den promovering samt opfølgning vi løbende har.
Maneno


Vores samarbejde med Visma LogBuy giver dagligt et flot antal ordrer - vi kan følge en pæn stigning år efter år.
Brian Sommer, Greenline.dk


Vi har været online 1 måned hos Visma LogBuy - og vi kan allerede måle, at vi på den første måned ligger med en konverteingsrate der er 75% højere end forventet.
Michael, BageBixen.dk


Samarbejdet med Visma LogBuy fungerer optimalt og de har en gensidig forståelse for vores vores brand MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK hvor vi sammen får lagt optimale marketings kampanger igennem året.
MOBILCOVERS.DK/TABLETCOVERS.DK
Kom i gang i dag!

Indtast dit telefonnummer herunder og bliv ringet op af en der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Vi har modtaget din information - Tak!