Integrationer

Gør det endnu lettere for dine brugere
med en API eller SSO-løsning

Visma LogBuy API

Med Visma LogBuy's API kan der udvikles en applikation med en forbindelse, der tillader udveksling af data mellem Visma LogBuy og et andet program, eksempelvis din virksomheds intranet eller smartphone-app. Forbindelsen automatiserer mange opgaver mellem de to systemer. På den måde kan jeres virksomhed bruge mindre tid på manuelle opgaver og derved præsentere spændende indhold direkte i eget miljø til medarbejderne eller medlemmerne. Med API'et kan du udveksle data mellem to systemer, så du enten kan udtrække information fra Visma LogBuy som f.eks. tilbud og rabatter eller overføre brugerdata til Visma LogBuy - eller begge dele.

#API

Single Sign On (SSO)

Med SSO får jeres brugere, nemt og hurtigt, en genvej til alle 2.800 rabataftaler – med et enkelt klik fra virksomhedens intranet eller website.

  • - Brugeren skal ikke logge på Visma LogBuy-portalen – det sker automatisk
  • - Brugeren sparer tid med direkte adgang
  • - Erfaringer med SSO viser at brugerne benytter sig af langt flere rabataftaler.


SSO med SAML 2.0Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) er en version af SAML Oasis Standard for at udveksle autentificering og autoriseringsdata mellem sikkerhedsdomæner. SAML 2.0 er en XML - baseret protokol der bruger sikkerhedstokens som indeholder information til at sende oplysninger om en bruger (normalt en slutbruger) mellem en identitetsudbyder og en web service. SAML 2.0 muliggør web -baseret autentificering og autoriseringsdatascenarier herunder single sign-on (SSO).

Når en bruger ønsker adgang til Visma LogBuy for første gang skabes der en lokal profil hos Visma LogBuy. Denne profil er skabt ved brug af de informationer leveret af organisationens identitetsudbyder. Ved første login bliver brugeren bedt om at vælge et password, i tilfælde af at de også vil benytte mobilappen på et senere tidspunkt.
#SSO
Vi har modtaget din information - Tak!