2800 lokationer med
rabat over hele landet

Med Visma LogBuy kan du spare penge på fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling og meget mere. Gør det på farten med App'en eller via onlineportalen.

De mest attraktive rabataftaler

Vi forhandler med de mest interessante og eftertragtede forhandlere, fitness-kæder, restauranter, ferieudbydere, mv. for at sikre dig markedets største og bedste udvalg af besparelser. Du får ikke alene adgang til fantastiske rabatter og en nem-at-bruge online portal, men også en super funktionel Mobil App (IOS og Android), så du har adgang til rabatterne, selv når du er på farten. Og med vores ugentlige nyhedsbrev og vores Facebook-side holdes du up to date med de nyeste tilbud og rabatter.

Der kommer nye rabataftaler hele tiden

Der er mange penge at spare med Visma LogBuy - både som familie og som enkeltperson. I langt de fleste tilfælde skal du blot vise dit Visma LogBuy-kort hos lokalforretningerne, direkte gennem vores mobil App, eller indtaste en rabatkode ved online køb, for at få rabatten – let og ligetil.
#VismaLogBuyRabat

Hvad kan jeg spare?

Der er mange penge at spare med Visma LogBuy. Både som familie og som enkeltperson. I langt de fleste tilfælde for at få rabatten skal du blot vise dit Visma LogBuy-kort hos lokalforretningerne, direkte gennem vores mobil app, eller indtaste en rabatkode ved online køb. Nemt og enkelt.
#SparMangePenge

2800

Rabatter

Over

Hele landet

Til

Dig

Let

& ligetil

Gå til portalen for at bruge rabatterne

Visma LogBuy er din adgang til 2800 rabataftaler over hele landet. Klik på linket nedenfor for at komme i gang.

Vi har modtaget din information - Tak!