Persondata

Visma LogBuy er
dataansvarlig

Hvad gør LogBuy for at overholde persondatalovgivningen?

For Visma LogBuy er det vigtigt at værne om vores brugeres persondata.

Håndteringen af persondata er hverken et nyt emne for kunder, brugere eller Visma LogBuy. Til gengæld betyder GDPR, at der er et øget fokus og nye krav til, hvordan virksomheder behandler persondata. Visma LogBuy, der i rollen som forretningspartner, modtager persondata på vores kunders ansatte eller medlemmer, sørger for altid at overholde de gældende regler. Vi bestræber os også på, at gøre det så let som muligt for vores kunder at overholde persondatalovgivningen.

Ifølge bestemmelserne i GDPR er Visma LogBuy dataansvarlig, grundet i at Visma LogBuy bestemmer formålet med behandlingen af de persondata vi håndterer om vores kunders ansatte, medlemmer, konsulenter etc. Som dataansvarlig er Visma LogBuy forpligtet til at sikre en dialog om brugernes persondata direkte med brugerne frem for blot at tage dialogen gennem vores kunder. Det ville derfor være forkert at indgå en databehandlingsaftale med vores kunder.

Visma LogBuy overholder persondatalovgivningen direkte overfor vores brugere gennem den information og de løfter vi giver i vores brugerbetingelser. I brugerbetingelserne findes der information om brugernes rettigheder, samt hvor de kan henvende sig hvis de har yderligere spørgsmål.

Brugere kan til enhver tid få sin konto slettet, hvis de ikke ønsker at have adgang til tjenesten. Dette gør de ved at kontakte Visma LogBuy på support@logbuy.dk.
#Persondata
Vi har modtaget din information - Tak!